Stress
Ergonomi
APV
Foredrag
Gåture
Om

Booking & Øvelser

Mød Marianne Sørensen

Jeg er uddannet fysioterapeut og har virket som fysioterapeut i 30 år. Jeg er desuden uddannet som NLP-practitioner. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at have balance i kroppen og livet.

I 1999 stiftede jeg virksomheden FYSerhverv med udgangspunkt i fysioterapi og ergonomi, og her har jeg og mine medarbejdere således i mere end 20 år lavet masser af fysioterapeutiske behandlinger for erhvervslivet, organisationer og det offentlige.

Alt, jeg gør, er baseret på en idé om tæt personlig kontakt, høj faglighed og nærvær i alle former for ydelser og services. Med ”glimt i øjet” og blik for det hele menneske tilbyder jeg stressbehandling i naturen, personlig og ergonomisk vejledning, foredrag, APV og gåture. Jeg kommer i mange brancher og er vild med det, jeg laver.

Kontakt: ms@fyserhverv.dk eller telefon 30 28 28 23

Testimonials om stressbehandlingsforløb

En fantastisk effekt...

Ofte har jeg haft angst i forskellige situationer, men med Mariannes helt enkle øvelser oplever jeg, at jeg på få minutter kan ’grounde’ og slippe af med de dårlige følelser. Jeg bruger nu øvelserne fast hver morgen, og uanset i hvilket humør jeg vågner, hjælper det mig til at komme godt i gang med dagen.

Jeg har i mange år været alt for ’hurtig’ og i øvrigt glemt at trække vejret ordentligt. Hos Marianne har jeg nu lært at give mig selv tid til ind imellem at gå langsomt, stoppe op og bruge mine sanser til at opleve naturen omkring mig – og trække vejret … Der er stadig et stykke vej igen – men hold da op, hvor har jeg allerede på tre uger oplevet, at Mariannes kursusforløb har en fantastisk effekt på mig!

Torben J.
Enestående kombination...

Jeg har deltaget i FYSerhverv, Marianne Sørensens “Gå løs på livet igen” over 3 behandlingsdage; 1 hel dag og 2 halve dage. Jeg må medgive mine allerbedste anbefalinger for dette behandlingsforløb. Jeg synes, at det er en hel enestående kombination med stille skovvandringer/ naturoplevelser blandet med øvelser, som er relevante for stress-ramte. Det hele selvfølgelig i kraft af Mariannes kyndige vejledning, empati og indføling, og det kærlige skub i den rigtige retning. Øvelserne, som hun har udvalgt, kan man øjeblikkeligt mærke, at både krop og sind kan nyde godt af.

Randi P.
Det bedste...

Jeg har i mit stressforløb modtaget forskellig hjælp gennem både sundhedsforsikringen og kommunen – samtaler og et online forløb. Men det bedste har uden sammenligning været behandlingsforløbet med FysErhverv. Tusind tak! Man kommer ud af huset, ud i luften, hvor man ikke føler sig klemt. Og her er der både tid til at være alene og til samvær, uden at det bliver for meget - og til øvelser i naturen. Det at man ikke blot læser om både stress og ‘løsninger’, men først får forklaret det helt biologiske (hvad sker der i kroppen, når man har stress - og ikke mindst hvorfor) og dernæst aktivt laver simple øvelser. De to trin gør, at det sætter sig bedre fast. Lægger du dertil dine fine remindere oveni, ja så får man rent faktisk udført øvelserne også alene, og det hele begynder at lysne. Ganske som stien i skoven symboliserer - der er luft, der er en vej, og der er lys for enden.

Katrine B.

Testimonials om ergonomi

Fin virtuel tovejskommunikation

Jeg har haft fornøjelsen af en omgang virtuel ergonomi med Marianne, og det var meget fint. Rent konkret foregik det ved, at Marianne ringede mig op på Facetime, og så filmede jeg først rundt i rummet og hvad der var, og blandt andet fik jeg da nogle virkelig gode instrukser på indstillingen af min stol. Vi gjorde det nemlig også sådan på et tidspunkt, at jeg satte telefonen, så Marianne kunne se, når jeg sad på stolen og hvordan jeg typisk sidder og gør, når jeg arbejder. Det er sådan, at jeg som tekniker ikke bare sidder ét sted, men tit flytter rundt på stolen, og der kom rigtigt mange gode ting frem, som jeg ikke havde været opmærksom på før. Noget af det smarte ved det virtuelle er, at det er en tovejskommunikation, hvor Marianne kan bede om at se et eller andet konkret, og er det ikke synligt nok eller fra den rette vinkel, siger hun det jo bare, så jeg kan rykke telefonen lidt.

Jan B.
Virkelig løsningsorienteret

Jeg er ansat et sted, hvor vi har fået et tilbud fra virksomheden om hjælp til at få optimeret vores hjemmearbejdspladser, og selv om jeg nu ikke synes, jeg har de store problemer, så skal man jo aldrig sige nej tak til lidt gode råd, så jeg blev ringet op af Marianne på min smartphone med Facetime. Først snakkede vi lidt om min historik og om hvilke opgaver jeg havde, og hvordan jeg arbejdede, altså i forhold til, hvor meget jeg sad ved skærmen og hvor meget jeg gik omkring. Og så brugte vi en masse tid på at filme rundt i rummet. Først og fremmest må jeg sige, at Marianne i hvert fald fik fjernet mine fordomme omkring både det virtuelle og selve den ergonomiske rådgivning. Jeg havde en eller anden forestilling om, at vi skulle ud og investere i et stort hæve/sænke-bord og en stol magen til den, jeg har på arbejdet. Med til historien hører, at jeg bor på 68 kvadratmeter, hvor vi er to voksne og en teenager, så der er jo ikke enorme mængder plads, men Marianne var virkelig løsningsorienteret, og tog hele tiden udgangspunkt i det, jeg har. Vi fik kigget på arbejdsstillingerne, og jeg fik nogle gode råd, som forebygger slid og belastninger. Og hele tiden var det sådan nogle rigtigt gode, lavpraktiske råd, så jeg er virkelig positivt overrasket.

Betina N.

Testimonials om gå

Ud af comfort zone på en tryg måde…

Noget af det rigtigt fine ved denne form for gåtur med Marianne var, at hun både var god til at rette og skabe noget fremdrift, og så ind i mellem at stoppe op og hive mig ud af min comfort zone på en meget fin måde. Der blev prikket lidt, men hele tiden med en beroligende tryghed, som kommer fra hendes store faglige ballast, og så måske også fra det faktum, at hun er en meget levende og engageret person, som virker oprigtigt interesseret i, hvordan man i virkeligheden har det.

Kent B.
Man bliver holdt til ilden...

Man kan sagtens fornemme, at det her ikke er nogen almindelig spadseretur ud i det blå, for man bliver holdt til ilden på flere måder. Ikke sådan med pisk, men man mærker, at det er en gåtur med et formål. ”Ret dig op”, ”Prøv lige denne her gåstil”, ”Prøv at trække vejret helt igennem”, ”Fokus på figuren” og den slags venlige, men bestemte henstillinger kommer der en del af – men altid med et glimt i øjet og et smil på læben, og først og fremmest har den jo den helt klare funktion, at vi kan mærke, det virker. Man mærker sin krop på en anden måde, og det gør faktisk også, at man bliver mere fokuseret på det mentale. Og bevares, vi snakker også undervejs, men faktisk er der lige så ofte dømt tavshed eller ro eller ”Prøv lige at lytte de næste 3 minutter.

Nina H.

Testimonials om APV

Direkte og ærlig facon...

Marianne har en direkte og meget ærlig facon, når hun gennemfører en virtuel APV vejledning. Hun er god til at sætte sig ind i lige dine udfordringer. Og hun kommer med råd og vejledning, der tager udgangspunkt i, hvad DU ønsker og føler for. Kreativiteten mangler heller ikke, når der skal findes en løsning. Man føler sig ikke "belært". Men derimod, at man taler SAMMEN, for at finde en løsning, der passer. At hun samtidig har en glad og energisk udstråling hjælper til en åben og ærlig dialog.

Ann S.

FYSerhverv Aps
Anemonevej 3
4600 Køge

W: fyserhverv.dk
T: +45 30282823
E: ms@fyserhverv.dk
CVR: 30594207